Online support:
BEL MIJ!

Error: Contact form not found.

Uw computers en uw netwerk zijn de belangrijkste gereedschappen van uw bedrijf. Daar wilt u altijd op kunnen vertrouwen, iedere dag, ieder uur. Dat kan met UniSyteembeheer, systeembeheer op maat van Unimecs.

Uw systeem blijft volkomen stabiel dankzij permanente controle.

Waakzaam en proactief

Continu controleren wij de status van uw server met onze proactieve Network Monitoring Tool. Alle vitale processen staan onder constant surveillance en afwijkingen worden direct gesignaleerd zodat er onmiddellijk kan worden ingegrepen.

Altijd bereikbaar

Heeft u een probleem? Bel ons en u krijgt direct een medewerker aan de lijn. Bij ons geen ticketsysteem, want u wilt direct antwoord. Direct persoonlijk contact op werkdagen van 8 tot 19 uur. ’s Avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar op afspraak.

Vertrouwd en deskundig

Wij zijn gecertificeerd voor alle software die wij leveren en wij leveren uitsluitend A-kwaliteit hardware. Wij zijn ISO 27001-gecertificeerd en onze dienstverlening is goedgekeurd door de Nederlandse Bank.

Uw voordelen

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/unisites/public_html/wp-content/themes/unimecs-new/acf/includes/api/api-template.php on line 396